Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Satellite L500-13W is not posting

  1. Satellite L500-13W is not posting
    #1
    My Satellite L500-13W got the cmos battery broken and now it wont post it just turn on the fan for a second and turns off right after
    Is it possible to fix the cmos battery?

  2. Re: Satellite L500-13W is not posting
    #2
    I forgot to say that my cmos battery is soldered to MB

  3. Re: Satellite L500-13W is not posting
    #3
    Master
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    2,662
    It is soldered but it can be exchanged.
    Do you want to do it alone?

    If you need professional help you can contact nearest Toshiba service provider. They can do this for you.

  4. Re: Satellite L500-13W is not posting
    #4
    Id prefer do it alone
    Is it possible to do it alone?

  5. Re: Satellite L500-13W is not posting
    #5
    Master
    Join Date
    May 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    1,255
    My Satellite L500-13W got the cmos battery broken and now it wont post it just turn on the fan for a second and turns off right after
    Is it possible to fix the cmos battery?
    Why do you think that the CMOS battery is affected?
    The empty CMOS battery can be recharged again and usually empty battery would not cause the described issue…
    In my opinion there must be some kind of motherboard problem… maybe an part (like RAM) attached to motherboard is affected… this should be checked…

  6. Re: Satellite L500-13W is not posting
    #6
    Dude cmos battery is broken dont you read it -.-"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •