Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Slow system when 1TB Store.E USB drive connected

  1. Slow system when 1TB Store.E USB drive connected
    #1
    Beginner
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    HI,

    I bought a 1TB Store.E USB drive.
    After I installed the drive the whole system reacts very slow when the drive is access after not being use for a while.
    Is there a standby modus and if yes, can it be switched off?

    Regards
    Heinz

  2. Re: Slow system when 1TB Store.E USB drive connected
    #2
    Master
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,618
    Hi

    >After I installed the drive the whole system reacts very slow when the drive is access after not being use for a while.
    I think this happens because the 1TB external HDD needs to be scanned and indexed by system after the HDD has not been used for a while…

    You can try to check the Win 7 power options.
    http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/HTD12017W0001R01.htm

    I would recommend to disable the power saving option for the USB ports.
    Maybe this helps…

  3. Re: Slow system when 1TB Store.E USB drive connected
    #3
    Beginner
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    I'll try.
    Thank you
    Heinz

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •