Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Wireless communications doesn't work on Equium

  1. Wireless communications doesn't work on Equium
    #1
    Beginner
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Can anyone help me? I've tried the wireless switch on my actual laptop and also fn+f8 but nothing happens!? I really need the Internet for studying at uni...... Help please!

    Message was edited by: Gstevenson

  2. Re: Wireless communications doesn't work on Equium
    #2
    Master
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,031
    Can you please tell us which Equium notebook model do you have and which operating system do you use?
    Do you use own OS version or original Toshiba recovery OS that you got with your notebook?

  3. Re: Wireless communications doesn't work on Equium
    #3
    Beginner
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Equium u400-145
    Model no. PSU42E - 005003KS

    I still use the original toshiba recovery OS that came with the notebook.
    ( windows vista home premium)

  4. Re: Wireless communications doesn't work on Equium
    #4
    Master
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3,164
    > I've tried the wireless switch on my actual laptop and also fn+f8 but nothing happens
    Sorry but I donít understand this.
    Is WLAN card installed and listed properly in device manager?
    Are you able to activate WLAN card or not?
    Is FN+F8 option available or not?
    Is WLAN LED on?
    Can you scan the area using ConfigFree radar option?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •