Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Sound is not working on my Satellite A200

  1. Sound is not working on my Satellite A200
    Join Date
    Jul 2011
    Hi Guys,

    Was wondering if ye could offer me any advice, The sound is not working on my laptop. I have tried updating the driver, but no luck. I've done all the simple things like checking volume, basic settings etc etc, and I've tried to do a system restore, but the only restore point is from yesterday, (which I think may be another problem, but anyway) that's after the problem started, so it's no good.

    Thanks for your help,


  2. Re: Sound is not working on my Satellite A200
    What is the Model Number of your A200?

    Do you have the preinstalled operating system installed or did you install a generic/different OS?

    Do you see the sound card in Device Manager?

    Do headphones work?

  3. Re: Sound is not working on my Satellite A200
    Join Date
    Sep 2009

    Can you please tell us which A200 do you have exactly (A200-xxx)?
    Which operating system do you use?
    Do you use original Toshiba recovery image (Toshiba preinstalled Windows)?

    Have you checked device manager? Is sound card listed properly there?
    Open please sound properties > playback devices and be sure that option “speakers” is enabled.

    Can you hear anything when you use headphones or headset?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts