Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Libretto W100-10D - SIM module is not working

  1. Libretto W100-10D - SIM module is not working
    #1
    Beginner
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Hi all!

    I just bought a libretto w100 10d with built in 3g module over the internet.
    When I opened the box immediatly the sim socked seemed strange, the little plastic holder for the sim card was very thin, weak and appeared bended, i tried to insert the SIM card but the plastic holder couldn't hold the sim and it got broken, I managed to insert the sim without the plastic holder but the "toshiba wireless manager" says no 3g modem found.
    What should I do?

    Thanks

  2. Re: Libretto W100-10D - SIM module is not working
    #2
    Master
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Poland
    Posts
    4,757
    > When I opened the box immediatly the sim socked seemed strange, the little plastic holder for the sim card was very thin, weak and appeared bended, i tried to insert the SIM card but the plastic holder couldn't hold the sim and it got broken

    Hmmm…. possibly you have damaged this module :(
    In your case I recommend contacting the ASP in your country and the technician should check this module… maybe it needs to be replaced.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •