Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Libretto W100 Bios + some drivers wont work after Win 7 reinstallation

  1. Libretto W100 Bios + some drivers wont work after Win 7 reinstallation
    #1
    Beginner
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    I bought the w100 and I love the thing to death.
    Had not had any real problems with it until saturday, to make a long story short, I reinstalled win7 on it, using the key found under the battery.

    Win7 installed ok, but I had some problems with the libretto software*. First the bios was "not supported", as was the PC health monitor.
    I finished installing anyway, and it mostly seems to work. A bit slower than it was before, I'm guessing because of the bios.

    This is the same hardware, nothing was changed, even the same win7 (home premium), so I'm wondering what I did wrong here.

    I tried reinstalling three times, and no luck.

    Oh, and I just noticed that the "auto-rotation" isn't working either.

    Has anyone had similar problems, and do you have a solution?

    *All libretto drivers were downloaded from here:
    http://at.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/supportMyProduct.do?service=AT (I used my serial to find the correct drivers)

  2. Re: Libretto W100 Bios + some drivers wont work after Win 7 reinstallation
    #2
    Master
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,927
    Hello

    You have reinstalled Windows 7 from a normal Microsoft Windows disk?!
    May I ask you why you didn’t use the Toshiba recover medium?

    Regarding the display rotation I founded another thread that might be useful for you :)
    http://forums.computers.toshiba-euro...threadID=57977

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •