Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Satellite A500 - unknown device after Win7 installation

  1. Satellite A500 - unknown device after Win7 installation
    #1
    Beginner
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    5
    Hi

    I just installed Windows 7 64bit into my laptop Toshiba Satellite A500 -132 and in device manager its saying that there is unknown device ACPI\ENE0200. Do you know what drivers should I install?

    And the second problem is that when I installed Value added pack there is usually a red light shining out of the headphone jack, but when I installed the audio driver the light disappeared and doesnít shine anymore.

    Is there any fix for that?

  2. Re: Satellite A500 - unknown device after Win7 installation
    #2
    Beginner
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    It is the ENE CIR Reciever or at least it was for me.

    http://www.mytoshiba.co.nz/file/download/resource/file/15706/tc40061800a.exe

  3. Re: Satellite A500 - unknown device after Win7 installation
    #3
    Master
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,927
    Hi

    I agree with the user above. This sounds like the CIR port and you should download this drivers.

    But Iím a little bit confused about the light in headphone jack. Are you sure that there is a light or can you post a photo for example?

  4. Re: Satellite A500 - unknown device after Win7 installation
    #4
    Master
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2,030
    I am not sure if your notebook has such port. Have you installed BT stack?

  5. Re: Satellite A500 - unknown device after Win7 installation
    #5
    Beginner
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    why this link dont work thx

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •