Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Problem charging Camileo S10

  1. Re: Problem charging Camileo S10
    #11
    Beginner
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Hi,
    problem
    I have a Toshiba Camileo S10 camcorder and was working fine for 6-7 months and now the battery does not charge at all. Camcorder is not functioning at all.

    Is the battery charging problem due to battery drained out or is it becoz of some other problem in camera.

    I also tried starting the camera by removing the battery and tryin to charge using direct AC adaptor but it did not help. Charging through the laptop USB cable also did not work. Pls help.

    Regards,
    TPC

  2. Re: Problem charging Camileo S10
    #12
    Master
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    2,316
    > Camcorder is not functioning at all.
    Can you use cam when the battery is removed and you use AC power supply only?

  3. Re: Problem charging Camileo S10
    #13
    Beginner
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1
    I've exactly the same charging problem with my new S10 camcorder.

    I've removed the insulating film from the battery, but when I insert it again in the S10 and I plug the charger, the LED light doesn't blink: it just lights on (in red) for a few minutes and then simply lights OFF without ever charging.

    Even with the charger connected, i couldn't power on the camera.

    How do you solved that problem?
    Did you find a solution, or you just asked your local dealer to exchange a supposedly damaged item?

    Please, let me know how you did handle that.
    Thanks.

  4. Re: Problem charging Camileo S10
    #14
    Master
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,591
    Did you read the advice posted by Tonny?
    Remove the battery and leave the camcorder unplugged for a longer time… whole night long, two days… and then test it again…
    I did it with Camileo P10 and this worked…

  5. Re: Problem charging Camileo S10
    #15
    Beginner
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    I had this same problem! My camera is a Camileo S30. Scoured the web and found no solution. This is what I did to fix it...

    Remove battery. Unplug charger. Press and hold the power button for 20 - 30 seconds. While still holding the power button, re-insert the battery and/or plug in the charger. Voila! Came back to life and worked like nothing ever happened.

    I also did the same thing with the record button, but it was the power button that got the result.

    Hope this helps!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •