Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Results 1 to 4 of 4

Thread: No battery detected on Satellite U400??

  1. No battery detected on Satellite U400??
    #1
    Beginner
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Ive just bought a new Satellite U400 and ive charged it for hours on end and when i take out the power lead it switches off and only turns on when plugged in to the charger., and says on the tool bar at the bottom the battery is not detected.not sure what to do ????

  2. Re: No battery detected on Satellite U400??
    #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    462
    Bring the laptop to an authorized service center for repair. It sounds like the battery or mainboard may have a problem.

  3. Re: No battery detected on Satellite U400??
    #3
    Beginner
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    I have same problem (4 new laptop), No battery detected on Satellite U400!!!
    this series problem??? Or what?

  4. Re: No battery detected on Satellite U400??
    #4
    Beginner
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Upgrading your BIOS should help (well, it fixed the same problem in my case), though [some say|http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/thread.jspa?threadID=34963&tstart=15] that battery life is very short after that. I'm currently testing it. ;)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •