Welcome to the Toshiba Support Forum, created for customers and enthusiasts to share knowledge, solve problems and discuss technology. To join the discussion, please login or register.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Satellite U200-181: No sound with Vista!

  1. Satellite U200-181: No sound with Vista!
    #1
    Beginner
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5
    Hi!

    Whats wrong? Guys, where sound?

    Where can i get correct driver?

  2. Re: Satellite U200-181: No sound with Vista!
    #2
    Master
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,884
    Take it easy and visit this page

    Is this what you need or have I misunderstood something.

  3. Re: Satellite U200-181: No sound with Vista!
    #3
    Beginner
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5
    I already install this driver, but i still hear nothing from speakers or headphones!!! Where i may find equalizer, 3d settings and so on?

  4. Re: Satellite U200-181: No sound with Vista!
    #4
    Master
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,154
    Hi

    I have downloaded this sound driver and it seems that there are two folders:
    i386 and amd64.
    I suggest using the drivers from the i386/Vista folder.
    In the device manager remove the old driver and then install the sound driver from the i386/Vista source

  5. Re: Satellite U200-181: No sound with Vista!
    #5
    Beginner
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5
    Me too, but sound don't appear. Where may I ask toshiba's support about this problem?

  6. Re: Satellite U200-181: No sound with Vista!
    #6
    Beginner
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5
    People, who use u200 with Vista? How you install it clean or upgrade? How I can make sound? Please help me!!!

  7. Re: Satellite U200-181: No sound with Vista!
    #7
    Master
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    2,361
    Hi guys

    Did you already update the BIOS???
    Please check if you use the newest version of BIOS!
    You can check the BIOS version on the Toshiba driver page.
    It’s necessary already to update the BIOS if you want to use the Vista trouble free.

    Please post again about you experience…

  8. Re: Satellite U200-181: No sound with Vista!
    #8
    Beginner
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4
    finally found an article that describes the problem and the fix.<br /><br />download the fix from toshiba <br /><span><p dir="ltr" align="left">[Sound Utility to Turn Mute Off |http://support.toshiba.com/support/viewContentDetail?contentId=1671893&amp;pf=true]</p></span><br />ran it on my tosh u200 running vista and now sound is working!!!!!!!

  9. Re: Satellite U200-181: No sound with Vista!
    #9
    Wow…. This are f***** great news!!! Thanks for this information

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •