PDA

View Full Version : 512 MB RAM upgrade on Tecra 8100



stagger
26.08.2006, 14:21
hi,

i try to upgrade memory on a Tecra with PC100 256Mo. does tosh need special memory. i tried with "dane-elec" it seem doesn't function. any idea will be appreciate. thank's for your answer.

Lorelei
26.08.2006, 18:17
Hi,

have you tried if both memory slots and modules are working correctly? Means you should test with one module in the first slot and then in the second slot. Same thing with the other module.

Bye

asil-uk
28.08.2006, 13:14
goto Memory Finder at http://www.orcalogic.co.uk/asp/orcanews.asp?id=1&memory=Toshiba to make sure that they r correct