PDA

View Full Version : Decoder error occurs when I start TV on Qosmio E10



acer_bila
17.02.2006, 20:41
Hi
My E10 TV does not work
I use WMCE 2005
When I start live TV, decoder error occurs.
Help me plz!

Alcahest-537564125
18.02.2006, 05:41
Hmm.. did you buy MCE 2005 separately?
Because it sure isn't factory installed on E10..

Maybe the E10 TVTuner is only compatible with MCE 2004.
Or else, you're just missing mpeg2 decoders, try (re)-installing WinDVD.
Later,

Alcahest

Markus77
20.02.2006, 15:27
Hi

As far as I know the Qosmio E10 was delivered with a Windows XP Media Center Edition 2004. I suggest that you have installed the latest version manually.
In my opinion you should visit the Microsoft website for downloading a necessary plug-ins.
Check this site:
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/default.mspx

Good luck

Jeffrey
20.02.2006, 18:25
Check the Toshiba download page for the MPEG2 decoder application.
It was able for me to find it on the Toshiba driver area.